Sobre nosaltres

 Inici / Sobre nosaltres / Sobre Rocho

La nostra empresa

Els orígens d’Asia Marketing Co., S.L., els trobem a la empresa Familiar creada a Mataro, Barcelona l’any 1992.
Dirigida actualment, per la seva fundadora, junt amb la segona generació. Aquest aliatge d ‘experiència, i joventut, forma part de la nostra estratègia d’èxit.
Focalitzada des del principi, en el segment de la moda homewear; Pijames de Senyora i home, Pijama de bebè, infantil i Nen, Bates d’home i senyora, roba de recent nascut i bebè. Sense deixar de banda, la moda intima d’home, Boxer i Slip.

Visió

La nostra Visió, és vestir a una amplia gama d’edats, a tota la família i fidelitzar al nostre client, conservant l’entusiasme que ens caracteritza per arribar a ésser, empresa líder en distribució de Moda Intima Underwear i Homewear.

Els nostres dissenys, realitzats per el nostre equip creatiu, sempre en correcta harmonia amb els nostres objectius, que marcats per la comoditat, no deixen de ser atractius i d’actualitat.

Realitzem anualment la gran majoria d’articles nous, i també amb una amplia gama de articles bàsics de continuïtat.

Misió i propòsit

Proporcionar un producte actual, que incorpori novetat i disseny, sense perdre la comoditat i el bon preu, estem definint un nou concepte de knitghtwear i homewear i va mes enllà de ésser únicament una prenda per dormir.

Al llarg dels anys, hem aconseguit tenir una gran Red de Distribució des de grans Superficies, magatzems, a botigues en tota la geografia nacional.